MASZIM Szenior Daytona 250

  • szekto
  • 2010-02-07 12:20:23
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Aki figyelemmel követi a NASCAR sorozatot, azoknak a Daytona 500 sokat mondhat. Ez a futam nemcsak a NASCAR szezonnyitója, hanem a legnevesebb futama is. Most lehetőség van arra, hogy átélhesd ezt az élményt otthon!
A MASZIM Szenior bajnokságának második nyílt futamaként kerül majd megrendezésre a Daytona 500 rövidített változata, a Daytona 250 (500 mérföld helyett a versenyzők "csak" 250-et fognak megtenni). A Szenior bajnokságban egyébként azok indulhatnak, akik elmúltak már 30 évesek, azonban mindig szokott lenni 1-2 futam, melyet nyílttá tesznek, tehát bárki részt vehet rajta, ha teljesíti a MASZIM-ban érvénybe lévő jogosítvány szerzést.



A 2010. február 21-én, este 8 órakor megrendezésre kerülő ovál futamot hosszas gyakorlások sorozata fogja megelőzni, hogy magán az éles futamon minden rendben mehessen. A gyakorlásokat (melyek valójában tesztfutamok) péntekenként és vasárnaponként rendezik meg. Akik indulni szeretnének, azoknak legalább 1 tesztfutamon bármiféle hiba, illetve baleset okozása (pl. tömegkarambol) nélkül végig kell, hogy menjenek. A gyakori tesztek oka az, hogy egy ovál verseny elég nagy figyelmet igényel a versenyzőtől, mivel egy teljes futamot végig kell koncentrálni, mindezt eléggé nagy sebességek mellett, gyakran centiméterekre a másiktól. Aki a tesztfutamot sikeresen teljesítette, annak lehetősége lesz neveznie majd a február 21-i futamra is.

A 20:00-kor kezdődő tesztfutamokat egy órás gyakorlás előzi meg, ahol mindenki próbálgathatja autóját a tesztfutam előtt.

Részletekért, letöltésekért látogass el a MASZIM fórumára.

  « vissza a főoldalra  

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei